Digitale open avond duaal leertraject hbo ICT

  • 11 februari 2021

Je hbo-diploma in een IT-richting halen? Onmiddellijk een vaste baan met meteen een mooi salaris? Dat kan bij ons! We zijn vooruitstrevend, maken gebruik van de nieuwste technologieën én we zijn een betrokken werkgever.

In ons duaal traject studeer en werk je dus tegelijkertijd. En wordt alles door ons betaald! Vanaf de start van het traject krijg je meteen een vaste aanstelling en na ongeveer 3,5 jaar ben jij de trotse bezitter van een hbo-diploma van een geaccrediteerde IT-opleiding.

Ben jij klaar om de praktijk in te gaan, een salaris te verdienen én je hbo-diploma te behalen? Meld je dan aan voor de digitale open avond op woensdag 27 januari en kom meer te weten over dit traject. Kun je niet op 11 februari, maar wil je wel graag deelnemen aan de digitale open avond? Meld je dan hier aan voor de open avond op 27 januari. 

Alle gegevens die je nodig hebt om deel te nemen via ons online platform, ontvang je in de week van het evenement via een uitnodiging.

Programma

18:25 uur

Digitale inloop

18:30 uur

Informatiesessie

Met alle informatie die je nodig hebt  over het duaal leertraject vanuit de Belastingdienst, maar ook vanuit Novi.

19:30 uur

Pauze

19:45 uur

Ga digitaal in gesprek

Verschillende teams vanuit de Belastingdienst, maar ook Novi zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over het traject en werken bij de Belastingdienst. 

20:45 uur

Einde

Meld je aan
  • Meld je aan voor 12 februari 2021