Digitale open avond duaal leertraject hbo ICT bootcamp software development

  • 03 februari 2021

Je hbo-diploma in software development afronden en tegelijkertijd salaris ontvangen? En direct een vaste baan nadat je jouw hbo-diploma hebt behaald? Dat kan bij ons!

Tijdens dit traject werk je bij dé IT-organisatie van de Belastingdienst. In een scrumteam ga je aan de slag met gave IT-projecten en werk je met bevlogen IT-collega’s van verschillende niveaus. Samen hebben jullie allemaal hetzelfde doel voor ogen: een mooi product opleveren. Je studeert en werkt tegelijkertijd. Het vervolg van jouw studie wordt door ons betaald, je bouwt dus geen verdere studieschuld op.

Ben jij klaar om de praktijk in te gaan, een goed salaris te verdienen én je hbo-diploma af te ronden? Meld je dan aan voor de digitale open avond op 3 februari en kom meer te weten over dit traject. Kun je niet op 3 februari? Meld je dan hier aan voor de open avond op 18 februari. 

Alle gegevens die je nodig hebt om deel te nemen via ons online platform, ontvang je in de week van het evenement via een uitnodiging.

Programma

18:25 uur

Digitale inloop

18:30 uur

Informatiesessie

Met alle informatie die je nodig hebt voor het bootcamp traject vanuit de Belastingdienst, maar ook vanuit Novi. 

19:30 uur

Pauze

19:45 uur

Ga digitaal in gesprek

Verschillende teams vanuit de Belastingdienst, maar ook Novi zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over het traject en werken bij de Belastingdienst. 

20:45 uur

Einde