IT Kenniscafé

IT kenniscafe met maar liefst 13 workshops

In samenwerking met diverse overheidsorganisaties organiseren wij 7 maart een IT kenniscafe!

Cybersecurity, architectuur, kunstmatige intelligentie en werken in DevOps-team. Thema’s waar iedere IT’er mee te maken heeft. Wil je weten wat dit betekent voor de veiligheid, infrastructuur, rechtspraak, belastingen, spoorwegen of het grootstedelijk beleid voor 17 miljoen Nederlanders? Kom op 7 maart 2019 naar het IT Kenniscafé in het Nationaal Militair Museum in Soest, dan kun je er alles over horen.

Inhoud programma

Tijdens 13 workshops van het IT Kenniscafé behandelt elke deelnemende organisatie een IT-thema dat bij hen centraal staat. Hoe kijken IT’ers die ergens anders werken hier tegenaan? Wat is hun visie en wat zijn hun ervaringen? Praat mee en deel je kennis. Ook tijdens het gezellige tussentijdse warme buffet is er alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken. De Belastingdienst is er uiteraard ook bij en verzorgt een workshop.

Virtuele security organisatie in een agile omgeving

Spreker: Ton van Ginkel, Information Security Officer Belastingdienst
Zijn agile werken en security een uitdaging? Hoe draag je er zorg voor dat security standaard meegenomen wordt in DevOps-teams? Hierover is binnen de Belastingdienst IV nagedacht. De presentatie gaat in op het vallen en opstaan van de realisatie. De kern van deze oplossing is het werken met virtuele teams.

Schrijf je nu in!