Alleen samen krijgen we corona onder controle

Kantoor Belastingdienst

Nederland, en dus ook de Belastingdienst, ondervindt op dit moment de ingrijpende gevolgen van de uitbraak van het coronavirus (COVID-19). Veel mensen werken vanuit huis. En tegelijkertijd gaan er zaken door. Want misschien heb jij al gereageerd op een van onze vacatures of ben je van plan dat te gaan doen? Dat juichen wij toe en we willen je ook heel graag als een van onze nieuwe collega’s verwelkomen. Alleen gaat dat in deze periode iets anders in zijn werk dan je normaal gesproken van ons mag verwachten. 

De Belastingdienst wil jou met deze informatie – die op werkdagen dagelijks kan worden aangepast aan de actualiteit – zo goed mogelijk informeren over en begeleiden in jouw contact met onze organisatie. Houd daarom deze website goed in de gaten voor de meest actuele informatie, die onderaan deze pagina – indien nodig dagelijks - puntsgewijs wordt aangevuld.

Sollicitatiegesprekken

Alle sollicitatiegesprekken worden (zo mogelijk) gevoerd via videobellen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over de voortgang van jouw sollicitatieprocedure.

Assessments

De Belastingdienst houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en persoonlijk contact wordt vermeden. Zo mogelijk vinden assessments online en met videobellen plaats. We nemen hierover dan contact met je op. 

Arbeidsvoorwaardengesprek

Om zo snel mogelijk met jou ‘om tafel’ te kunnen, nemen we telefonisch contact met je op. Dan spreken we af wanneer dit gesprek (ook) via videobellen kan plaatsvinden. 

Evenementen

Hoe het is om te werken bij de Belastingdienst? Wij informeren geïnteresseerden hierover op tal van evenementen en bijeenkomsten.

De door de Belastingdienst georganiseerde evenementen zijn tot nader order gecanceld. Of een (kleinschalig) evenement van een andere partij wel doorgaat, valt buiten de invloedsfeer van de Belastingdienst. Wil je daarover meer weten? Neem dan contact op met de organisatie van dat evenement.

Meer weten?

Heb je nog aanvullende vragen? Je kunt hiervoor contact opnemen met de contactpersoon die onder de vacature is vermeld.

Updates

  • 01-04-2020: in verband met de verlenging van de maatregelen tot en met 28 april zijn de data in dit artikel aangepast.
  • 02-04-2020: de tekst onder sollicatiegesprekken is aangepast. 
  • 24-04-2020: in verband met de verlenging van de maatregelen tot en met 19 mei zijn de data in dit artikel aangepast.
  • 08-05-2020: de tekst onder assessments is aangepast. 
  • 10-05-2020: de (eind)datum van 19 mei 2020 is verwijderd in de tekst.