Summercourse Artificial Intelligence

    • 23 augustus 2022
    • Online
    • 19:00 - 20:00
    • Data & Analyse, ICT

Tegenwoordig beïnvloeden dataverwerkende machines in grote mate ons dagelijks leven: van servers die onze financiële transacties bijhouden tot telefoons die onze stemmen en locaties doorgeven. Bovendien worden deze computers met de dag zelfstandiger en intelligenter. Met technieken uit de artificial intelligence kunnen overheden de taken van medewerkers verlichten, fouten opsporen en resultaten voorspellen. 

Programma

Tijdens dit online webinar laten IT-professionals Lisa en Thari je zien, hoe producten van de afdeling Cognitieve Oplossingen bijdragen aan het automatiseren en verbeteren van processen binnen de Belastingdienst. In het bijzonder wordt ingegaan op wat Machine Learning is, en wat deze techniek voor de organisatie kan betekenen. Daarnaast tonen we hoe we ethische overwegingen meenemen in het ontwikkelproces, zodat ook zaken zoals privacy gewaarborgd blijven.

Voor wie

De summercourses richten zich op studenten, starters en geïnteresseerden in ICT en Data. De toegang is gratis, maar aanmelden via de aanmeldlink is verplicht. In de week voorafgaand aan het webinar, ontvang je een link die toegang verleent tot het webinar via een uitnodiging los van de bevestiging.