Online inhousedag duaal accountancy

    • 12 april 2023
    • Online
    • 15:00 - 17:00
    • Accountancy & Finance

Duaal accountancy traject

Zit je in je laatste jaar van je VWO of ben je student accountancy? Bij de Belastingdienst kun je een duaal traject accountancy volgen. Om geïnteresseerden te informeren, organiseren wij op 12 april een online inhousedag duaal accountancy. De highlight van de middag is de workshop die in twee delen wordt gegeven. Verder is er tijdens het evenement genoeg tijd om vragen te stellen en je te oriënteren op je toekomst.

Met het duale accountancytraject bij de Belastingdienst word je, wanneer je start met een vwo diploma, in negen jaar tijd opgeleid tot registeraccountant (RA). Je doet eerst de bachelorstudie accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit, in combinatie met een fiscale opleiding bij de Belastingdienst. Vervolgens doe je een master en post-master accountancy en eindig je met een praktijkopleiding tot registeraccountant. Je behaalt hiermee niet alleen de officiële RA-titel maar krijgt ook gedurende het hele traject betaald. Bij de Belastingdienst hoef je dus geen keuze te maken tussen studeren of werken: je doet het gewoon allebei.

Programma

15.00- 15.05    Welkom
15.05- 15.35    Wat doet een accountant en trainee  
15.35- 16.05    Casus 
16.05- 16.20    Werving- en selectie & arbeidsvoorwaarden 
16.20- 16.35    De opleiding 
16.35- 16.50    Vragen 
16.50- 17.00    Afsluiting 

Workshop: Casus Festival
Beeld het je in, je organiseert een festival. Wat moet er allemaal geregeld worden? Drank, tickets en misschien zelfs de kassa. Maar waar zitten de fiscale risico's van een festival?
In deze workshop voeren twee collega's samen met jou de controle uit bij een festival. Zo weet jij direct wat jou te wachten staat bij de Belastingdienst.

 

Voor wie

De online inhousedag duaal Accountancy richt zich op leerlingen in hun (voor)laatste jaar van VWO en accountancy studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een duaal Accountancytraject. De toegang is gratis, maar aanmelden via de aanmeldlink is verplicht. In de week voorafgaand aan het webinar, ontvang je een link die toegang verleent tot het webinar.

Bij een te weinig aantal aanmeldingen  behouden wij ons het recht om het evenement te annuleren of te verplaatsen. 

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor de job alert