Inhousedag duaal accountancy Rotterdam

    • 12 april 2023
    • Rotterdam
    • 13:30 - 17:30
    • Accountancy & Finance

Duaal accountancy traject

Zit je in je laatste jaar van je VWO of ben je student accountancy? Bij de Belastingdienst kun je een duaal traject accountancy volgen. Om geïnteresseerden te informeren, organiseren wij op 12 april een inhousedag duaal accountancy. De highlight van de middag is de workshop die in twee delen wordt gegeven. Verder is er tijdens het evenement genoeg tijd om vragen te stellen en je te oriënteren op je toekomst.

Met het duale accountancytraject bij de Belastingdienst word je, wanneer je start met een vwo diploma, in negen jaar tijd opgeleid tot registeraccountant (RA). Je doet eerst de bachelorstudie accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit, in combinatie met een fiscale opleiding bij de Belastingdienst. Vervolgens doe je een master en post-master accountancy en eindig je met een praktijkopleiding tot registeraccountant. Je behaalt hiermee niet alleen de officiële RA-titel maar krijgt ook gedurende het hele traject betaald. Bij de Belastingdienst hoef je dus geen keuze te maken tussen studeren of werken: je doet het gewoon allebei.

Programma

13:30-14:00: Inloop
14:00-14:25: Welkomstwoord en toelichting opleiding
14:55-15:30: Workshop deel 1
15:30-15:45: Pauze
15:45-16:15: Workshop deel 2
16:30-16:45: Afsluiting
16:45-17:30: Borrel

Workshop: Casus Festival
Beeld het je in, je organiseert een festival. Wat moet er allemaal geregeld worden? Drank, tickets en misschien zelfs de kassa. Maar waar zitten de fiscale risico's van een festival?
In deze workshop voeren twee collega's samen met jou de controle uit bij een festival. Zo weet jij direct wat jou te wachten staat bij de Belastingdienst.

Kun je niet op 12 april? Meld je dan aan voor de inhousedag duaal accountancy op 30 november of 15 februari

Voor wie

De Inhousedag duaal Accountancy richt zich op leerlingen in hun (voor)laatste jaar van VWO en accountancy studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een duaal Accountancytraject. De toegang is gratis, maar aanmelden via de aanmeldlink is verplicht. Na aanmelden ontvang je een week voor het evenement een uitnodiging met alle informatie die je nodig hebt. 

Bij een te weinig aantal aanmeldingen of in het geval van Covid-19 behouden wij ons het recht om het evenement te annuleren of te verplaatsen. 

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor de job alert