Online open dag duaal accountancy traject

    • 10 april 2024
    • 16:00 - 18:00
    • Accountancy & Finance

Duaal accountancy traject

Bevind jij je momenteel in je laatste jaar van het VWO of ben je al bezig met je accountancystudie? Bij de Belastingdienst kun je een duaal traject in accountancy volgen. Om jou alle informatie te geven die je nodig hebt over dit traject, organiseren wij op 10 april een online open dag.

Het hoogtepunt van de middag is een interactieve workshop. In deze workshop voeren twee collega's samen met jou de controle uit bij een festival. Zo weet jij direct wat jou te wachten staat bij de Belastingdienst. Bovendien hebben we tijdens de online inhousedag ruimschoots de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en je mee te nemen in het duaal accountancy traject. Denk daarbij aan meer informatie over de Belastingdienst als werkgever, het selectieproces en de arbeidsvoorwaarden en informatie over de opleiding.

Met het duale accountancytraject bij de Belastingdienst word je, wanneer je start met een vwo diploma, in negen jaar tijd opgeleid tot registeraccountant (RA). Je doet eerst de bachelorstudie accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit, in combinatie met een fiscale opleiding bij de Belastingdienst. Vervolgens doe je een master en post-master accountancy en eindig je met een praktijkopleiding tot registeraccountant. Je behaalt hiermee niet alleen de officiële RA-titel maar krijgt ook gedurende het hele traject betaald. Bij de Belastingdienst hoef je dus geen keuze te maken tussen studeren of werken: je doet het gewoon allebei.

Kun je niet op 10 april, maar wil je wel graag deelnemen? Op 7 februari organiseren we ook een open dag duaal accountancy in Utrecht. 

Programma

16.00- 16.05    Welkom
16.05- 16.35    Wat doet een accountant en trainee  
16.35- 17.05    Casus 
17.05- 17.20    Werving- en selectie & arbeidsvoorwaarden 
17.20- 17.35    De opleiding 
17.35- 17.50    Vragen 
17.50- 18.00    Afsluiting 

Workshop: Casus Festival
Beeld het je in: je organiseert een festival. Wat moet er allemaal geregeld worden? Drank, tickets en misschien zelfs de kassa? Waar zitten de fiscale risico's van een festival?
In deze workshop voeren twee collega's samen met jou de controle uit bij een festival. Zo weet jij direct wat jou te wachten staat bij de Belastingdienst.

Voor wie

De online open dag duaal accountancy richt zich op leerlingen in hun (voor)laatste jaar van VWO en accountancy studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een duaal Accountancytraject. De toegang is gratis, maar aanmelden via de aanmeldlink is verplicht. In de week voorafgaand aan het webinar, ontvang je een link die toegang verleent tot het webinar.

Bij een te weinig aantal aanmeldingen, behouden wij ons het recht om het evenement te annuleren of te verplaatsen. 

Niet gevonden wat je zocht?