ICT traineeship: .NET-ontwikkelaar

Word .NET ontwikkelaar

“Het traineeship is uitdagend, gevarieerd en leerzaam. Je komt in een team dat achter jouw ontwikkeling staat. Fouten maken mag, als je er maar van leert. Daardoor wordt je bijdrage steeds groter. En je wordt continu uitgedaagd om die groei door te zetten, ook als de opleiding erop zit.”  - Wesley, voormalig ICT-trainee en nu .NET-developer bij de Belastingdienst.

Het traject

Het traject duurt 12 maanden, waarvan in de eerste 7 maanden theorie en praktijk worden gecombineerd. De daarop volgende 5 maanden loop je praktijkstage op de afdeling Toeslagen. Dit doe je in een scrumteam in een SAFe Agile omgeving. 

De inhoud

Tijdens de theorieperiode zal je een diepgaande .NET training volgen. De theorie bevat onderwerpen zoals C#, TDD, .NET framework, SOA, MVC, Mocking Framework, Entity framework, CD, Nuget, Security, Threading etc. Daarna volgt de praktijkperiode. In de vijf maanden praktijkstage, ga je aan het werk in een scrumteam en zal je worden begeleid door senior .NET collega’s. Na afronding van het theoretisch gedeelte haal je zo snel mogelijk de relevante certificaten voor een C# developer. 

Iets voor jou?

Ben je bijna (of niet langer dan 3 jaar geleden) afgestudeerd als hbo’er of wo’er, in -bij voorkeur- een ICT-richting? En heb je aantoonbare affiniteit met ICT? Solliciteer dan direct.

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures, events en meer?

Meld je aan voor de Job alert

Aanmelden