Nederland kan niet zonder de Belastingdienst kan niet zonder jou.

Nu de Belastingdienst, voor de grote groep medewerkers die in 2016 is ingestroomd, als thuis voelt, is het tijd om weer verder te werven. Staatssecretaris van Financiën, Eric Wiebes, heeft op 11 april het Wervingsplan 2017 van de Belastingdienst aan de Tweede Kamer aangeboden. Dit plan geeft een overzicht van het aantal te werven nieuwe collega’s, maakt duidelijk hoe we de continuïteit in het werk van de Belastingdienst borgen en mee bouwen aan de toekomst van de Belastingdienst.

1.268 mensen die een (nieuwe) functie bij de Belastingdienst kunnen betrekken. Mensen die begrijpen dat Nederland niet zonder de Belastingdienst kan. Mensen die goed zijn in hun vak. Mensen die gedijen bij verandering en hun steentje bij willen dragen aan de toekomstbestendigheid van de organisatie.   

De werving van die nieuwe medewerkers loopt. De eerste medewerkers zijn benoemd en stromen al in. In ons vacature overzicht kun je zien of het nu jouw moment is om in te stappen. Misschien zit je ideale vacature er nu niet bij. Dan is het goed om te weten dat we de komende periode regelmatig nieuwe vacatures zullen toevoegen aan de lijst. Denk aan deurwaarders, fiscalisten, data specialisten, invorderingsspecialisten en ICT-specialisten. Maar ook klantcoördinatoren, auditors, civiel juristen en functioneel beheerders. En niet te vergeten onze business analisten, redacteuren, cybercrime specialisten en Douanemedewerkers.

Zorg dat je deze carrièrekans niet mist en meld je aan voor de BD Update! Wij houden je op de hoogte, want de Belastingdienst kan niet zonder jou.