Douane bij de Belastingdienst

Werken aan veiligheid en gezondheid

Nederland is een handelsnatie, distributieland en ‘Gateway to Europe’. Dagelijks bereiken enorme hoeveelheden goederen ons land en daarmee Europa. De Douane heeft in al dit grensoverschrijdende goederenverkeer een centrale regierol. Daarbij zijn we soepel faciliterend waar het kan, en stevig handhavend waar het moet.

De Douane is vernieuwend en investeert voortdurend in geavanceerde technologie, slim toezicht en een geïntegreerde benadering. En natuurlijk ook in de mensen die bij de Douane werken: stuk voor stuk gemotiveerde professionals die weten hoe je iets voor Nederland kunt betekenen. Op die manier werkt de Douane aan de veiligheid en gezondheid van de Nederlandse consument en alle circa 500 miljoen inwoners van Europa.

Regio is veel groter dan je denkt!

Bij de Douane werk je voor één van de 10 regiokantoren. In sommige functies werk je door heel Nederland, in andere werk je alleen binnen je eigen regio, of daarin op één van de kantoren. Werk je bijvoorbeeld dagelijks op Maastricht Aachen Airport, dan val je onder regiokantoor Eindhoven. Op deze landkaart zie je welke kantoren bij welke regio horen.

Kaart van Nederland met daarop de 10 verschillende Belastingdienst districten

Actuele vacatures

Ontvang nieuws op maat van de Belastingdienst

Meld je aan voor Updates

Je werkomgeving is meer dan de plek waar je werkt

Bekijk de organisatie