Management & Staf bij de Belastingdienst

Ervaren managers kunnen van doorslaggevende betekenis kunnen zijn op teams of op individueel niveau. Koersbepalende en strategische managers zijn waardevolle mensen binnen organisaties. En dat is bij de Belastingdienst niet anders.

Het verschil maken als professional

Voor een organisatie die sterk aan het veranderen is, groeit de vraag naar gelouterde professionals. Ervaren specialisten die weten wat er nodig is om deze verandering soepel uit te voeren. Het acteren dicht op het politieke speelveld vraagt niet alleen om gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, maar ook om een kritische blik. Je krijgt als professional bij de Belastingdienst veel verantwoordelijkheid om eigen initiatieven uit te voeren en met nieuwe ideeën te komen.

Mensen met ervaring dragen met hun vakkennis bij aan het professionaliseren van de Belastingdienst. We zoeken regelmatig vakspecialisten die meerjarige ervaring hebben en die gevoel hebben voor hoe onze complexe organisatie werkt. Gelouterde medewerkers die weten hoe een dynamische organisatie werkt en die het niet nalaten om hun mening uit te spreken. Werken bij de Belastingdienst is samen werken om een stevige organisatie neer te zetten.

Wil je meer weten over het strategisch management traineeship?

Lees meer

Actuele vacatures

Ontvang nieuws op maat van de Belastingdienst

Meld je aan voor Updates

Je werkomgeving is meer dan de plek waar je werkt

Bekijk de organisatie