De Belastingdienst kan ook niet zonder professionals

Bij de Belastingdienst liggen er voldoende mogelijkheden voor professionals die aan het begin van hun carrière staan. We zijn regelmatig op zoek naar vakspecialisten die meehelpen onze organisatie verder te ontwikkelen. Ons werkveld bestaat namelijk uit meer dan het controleren van belastingaangiften of het uitkeren van toeslagen.

Jouw carrière vervolgen bij de Belastingdienst?

Bij de Belastingdienst liggen er voldoende mogelijkheden voor professionals die al enkele jaren ervaring hebben. We zijn regelmatig op zoek naar vakspecialisten die meehelpen onze organisatie verder te ontwikkelen. En dat hoeven niet alleen fiscaal specialisten of accountants te zijn. Ons werk bestaat namelijk uit meer dan het controleren van belastingaangiften of het uitkeren van toeslagen.

Kiezen voor een carrière bij de Belastingdienst is een bewuste keuze. Je wordt elke dag geprikkeld om voor het beste resultaat te gaan en het uiterste van jezelf te vragen. En dat wordt gewaardeerd. Niet alleen financieel, maar ook door je directe collega’s en teammanagers. Je werkt vaak in teamverband aan een gezamenlijk doel. Samen de schouders eronder zetten om bij te dragen aan een organisatie die midden in de samenleving staat. Dat is werken bij de Belastingdienst.

Actuele vacatures

Ontvang nieuws op maat van de Belastingdienst

Meld je aan voor Updates

Je werkomgeving is meer dan de plek waar je werkt

Bekijk de organisatie