Fiscaliteit bij de Belastingdienst

De Belastingdienst werkt op het kruispunt van fiscale wetgeving, beleid en uitvoering. Elke verandering in de fiscale wetgeving heeft grote impact. Op de Nederlandse burgers en bedrijven, maar ook op het werk van de Belastingdienst zelf.

Onbegrensde mogelijkheden als fiscaal starter

Begint jouw fiscale carrière bij de Belastingdienst? Bij ons ligt de wereld voor jou als startende fiscalist helemaal open. Wij staan open voor jonge mensen die nieuwe kennis met zich meebrengen. Een frisse blik helpt ons gefocust te blijven en de laatste fiscale ontwikkelingen op de voet te volgen. Jonge fiscalisten met oog voor wat komen gaat zijn meer dan welkom bij de Belastingdienst.

En dat laten we ook zien met het traineeship voor fiscale topstudenten. Tijdens dit twee jaar durende traject start je het eerste jaar bij de Belastingdienst en het ministerie van Financiën. In het jaar dat volgt begin je aan een vakinhoudelijke opdracht bij een detacheringsplek in een andere organisatie of kun je er voor kiezen gedetacheerd te worden naar het buitenland, zoals Brussel of New York. Als tax talent trainee krijg je de mogelijk om het fiscale (inter)nationale speelveld in de breedte te verkennen en creëer je voor jezelf een beeld welke rol jij hierin wilt vervullen. 

Actuele vacatures

Ontvang nieuws op maat van de Belastingdienst

Meld je aan voor Updates

Ben jij een fiscaal toptalent? Kies het Tax Talent Traineeship

Lees verder