ICT bij de Belastingdienst

Burgers, ondernemers en medewerkers maken dag en nacht gebruik van de systemen van de Belastingdienst. Online aangifte en je eigen berichten box ontstaan door nieuwe wetgeving, verschuivende behoeften van burgers en bedrijven en nieuwe technologische ontwikkelingen.

Bouwen aan je carrière


De Belastingdienst en ICT gaan hand in hand. We willen sneller en doelgerichter werken en onze ICT-collega’s hebben daarin een sleutelrol. Om deze nieuwe manier van werken zo goed mogelijk in te richten, vragen we continu om nieuw ICT-talent die mee willen bouwen aan de Belastingdienst. Soms in de letterlijke zin van het woord. Handige applicaties om met een druk op de knop je belastingaangifte in te dienen of te checken welke goederen toegestaan zijn om in te voeren, zijn inmiddels al in gebruik genomen door de Nederlandse burger. En er zullen nog velen volgen.

Maar daar hebben we wel de juiste mensen voor nodig. Getalenteerde ICT’ers die willen werken aan en bij de Belastingdienst. We hebben de beschikking over het grootste datacenter van Nederland, werken met de nieuwste devices, programmeren er naar hartenlust op los en testen tot we een ons wegen. Want als we iets doen, doen we het goed. Naast de standaard ICT-vacatures, bieden we je ook de mogelijkheid om verder te leren via ons young professionals programma voor ICT’ers.  

10 juli

Greep uit de actuele vacatures

Je werkomgeving is meer dan de plek waar je werkt

Bekijk de organisatie