De Belastingdienst kan ook niet zonder starters

Om als starter in beeld te komen op de huidige arbeidsmarkt is het creëren van je eigen kansen enorm belangrijk. Een toegevoegde waarde willen zijn door in jezelf te investeren om je verder te ontwikkelen. De Belastingdienst helpt je mee in deze ontwikkeling. Starters kunnen zich bij ons door interne opleidingen of een duaal-traject te volgen, snel stappen maken in hun carrière. Een win-winsituatie voor beide partijen.

Begint jouw carrière bij de Belastingdienst?

Bij de Belastingdienst werken mensen die zichzelf graag willen ontwikkelen. Die mogelijkheid krijg je ook wanneer je als starter bij ons aan de slag gaat. We bieden interne opleidingen aan die op maat gemaakt zijn voor functies binnen de Belastingdienst. Wij investeren in onze medewerkers, omdat we veel waarde hechte aan persoonlijke groei.

Startersfuncties zijn er bij ons in allerlei soorten en maten. In diverse functiegebieden en op verschillende niveaus. We zorgen ervoor dat jij je meteen op je plek voelt en laten je alvast nadenken over wat je in de toekomst wil gaan bereiken. Dus ben je net afgestudeerd als mbo’er, hbo’er of wo’er en vind je zelfontwikkeling net zo belangrijk als wij? De Belastingdienst denkt met je mee over vervolgstappen in je nog jonge carrière. 

Actuele vacatures

Ontvang nieuws op maat van de Belastingdienst

Meld je aan voor Updates

Je werkomgeving is meer dan de plek waar je werkt

Bekijk de organisatie