De Belastingdienst kan ook niet zonder studenten

Waarschijnlijk heb je al veel informatie over je toekomstig werkveld gelezen, maar ontbreekt het je aan praktijkervaring. De Belastingdienst biedt jaarlijks veel stages aan die mogelijk goed aansluiten bij jouw opleiding. De ervaring die je opdoet bij een van de grootste onderdelen van de rijksoverheid staat niet alleen mooi op je cv, maar geeft je ook voorsprong bij het betreden van de arbeidsmarkt.

Meer dan heffen alleen

De Belastingdienst is vanzelfsprekend een organisatie met een sterke nadruk op de fiscaliteit. Maar dat betekent niet dat er voor jou als student geen mogelijkheden liggen wanneer je een andere studie volgt in een andere richting dan accountancy, fiscaal of ICT. Wij ontwikkelen ons als organisatie en vragen steeds vaker andersoortige functies die op een andere manier met onze ‘basiswerkzaamheden’ te maken hebben. We vragen steeds vaker mbo’ers, hbo’ers en wo’ers uit andere studierichtingen die in hun jonge carrière de voordelen van het werken bij de Belastingdienst willen ervaren.

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontplooien binnen jouw vakgebied. Mede dankzij de goede begeleiding van onze stagebegeleiders word je tijdens je stage de goede richting op gestuurd. Uiteraard bieden we ook uitstekende arbeidsvoorwaardelijke mogelijkheden en kun je rekenen op een stagevergoeding. 

Actuele stages

Ontvang nieuws op maat van de Belastingdienst

Meld je aan voor Updates