Fiscaliteit bij de Belastingdienst

Bij de Belastingdienst komt alle technische en fiscale vakkennis samen om burgers en bedrijven zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door de complexiteit van wet- en regelgeving hebben onze fiscalisten een spilfunctie op dit gebied. Werken aan de bron van de fiscaliteit: dat is werken bij de Belastingdienst.

Stage in de fiscaliteit

Je hebt gekozen voor een carrière in de fiscaliteit door fiscaal recht en/of fiscale economie te volgen. Een bewuste keuze waar je goed van te voren over hebt nagedacht en waar de baankansen na je studie groot zijn. Een sterk wisselend werkveld typeert dit vakgebied, waarin het onderhouden van klantcontacten in toenemende mate belangrijker wordt. Dat geldt zeker bij de Belastingdienst.

Bij de Belastingdienst werk je misschien wel vanuit de meest bijzondere rol die je als fiscalist kan hebben. Werken bij de Belastingdienst – de fiscale bron – is werken in het verlengde van de politiek, inspelen op complexe klantsituaties en sturen op compliance. En dat vereist maatwerk. Dat vraagt een moderne manier van denken en een vernieuwde insteek van jou als fiscalist. In een stage bij de Belastingdienst ga je vanaf de eerste dag in de fiscale hectiek die continu aan verandering onderhevig is. Je krijgt de mogelijkheid om het uiterste uit je opgedane kennis te halen en jezelf voortdurend te blijvend ontwikkelen. 

Een jonge fiscalist over werken bij de Belastingdienst

Ben jij een fiscaal toptalent? Kies het Tax Talent Traineeship

Lees verder