HR & communicatie bij de Belastingdienst

Ambieer je een carrière in de communicatie of als HR-medewerker? Bij de Belastingdienst kun je als stagiair op jouw eigen niveau ervaring opdoen binnen deze vakgebieden. Tijdens je stage ervaar je hoe we onze communicatiestrategieën tot uitvoering brengen en welke invloeden ons HR-beleid heeft.

Zonder goede communicatie of een strak ingerichte HR-afdeling, verliezen we aan professionaliteit. De Belastingdienst heeft HR- en communicatie functies zorgvuldig ingericht, waardoor ze dienen als pilaren van de organisatie En we willen jou als stagiair laten proeven van deze professionele inrichting, zodat jij een mooie ervaring rijker bent na je stage bij de Belastingdienst. De ervaring die je opdoet bij een van de grootste onderdelen van de rijksoverheid staat niet alleen mooi op je cv, maar geeft je ook een voorsprong bij het betreden van de arbeidsmarkt.

Of je nu en studie volgt richting communicatie of HR; bij de Belastingdienst ben je aan het goede adres om ervaring op te doen. Voor de vele stages die wij als staffunctie betitelen, vragen we studenten van diverse niveaus, met verschillende achtergronden. We bieden jou een professionele werkplek waar je omringd bent door ervaren collega’s. Wij laten ons graag verrassen in wat jij óns te bieden hebt!

 

Actuele stages

Ontvang nieuws op maat van de Belastingdienst

Meld je aan voor Updates