ICT bij de Belastingdienst

Burgers, ondernemers en medewerkers maken dag en nacht gebruik van de systemen van de Belastingdienst. Online aangifte en je eigen berichten box ontstaan door nieuwe wetgeving, verschuivende behoeften van burgers en bedrijven en nieuwe technologische ontwikkelingen. 

Ontwikkelen in je stage

Bij de Belastingdienst streven we er naar om met de meest moderne ICT-toepassingen een degelijke, betrouwbare en klantvriendelijke organisatie neer te zetten. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, waardoor ook wij als Belastingdienst continu up-to-date moeten en willen blijven. We zijn van mening dat ook jij als ICT-student de mogelijkheid moet krijgen je volop te kunnen ontplooien. Jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen; dat kan bij de Belastingdienst al vóórdat je een diploma in handen hebt.

Wanneer je als stagiair bij de Belastingdienst gaat werken, kom je in de unieke situatie terecht waarin je met de meest ervaren developers, applicatieontwikkelaars of system engineers gaat samenwerken. Zij kunnen je de fijne kneepjes van het vak leren, maar andersom horen onze collega’s ook graag van jou hoe jij bijvoorbeeld een applicatie zou ontwikkelen of inrichten. Je brengt nieuwe, waardevolle kennis met je mee die ons helpt scherp te blijven in ons werk. 

Actuele stages