Afstudeerstage hbo ict Infrastructuur

  • Apeldoorn
  • Bachelor - HBO
  • Tot 20 maart 2019
Solliciteer direct

Afstudeerstage hbo ict Infrastructuur

Functieomschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen als er over IT-infrastructuur wordt gesproken? Wil jij kansen en mogelijkheden krijgen én creëren om jezelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk? En wil jij jouw carrière beginnen bij één van de grootste datacenters van Nederland?

Dan is deze stageopdracht bij DataCenter Services (DCS) van de Belastingdienst écht iets voor jou. Stagiairs zijn van harte welkom bij de Belastingdienst. We willen jonge, ambitieuze mensen graag kennis laten maken met en interesseren voor onze organisatie. Immers, de stagiair van vandaag, is regelmatig de medewerker van morgen. Onze organisatie biedt jou als stagiair dan ook een enorme hoeveelheid mogelijkheden.

Tijdens je stage zal je verrast worden door de vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt en door de hulpvaardigheid van onze collega’s. En daar zijn we trots op! Een tevreden stagiair is de beste ambassadeur die onze organisatie zich maar kan wensen.

Tijdens jouw stageopdracht onderzoek jij óf en zo ja welke klanten willen aansluiten op onze diensten en hoe DCS die dan het beste kan leveren. Wat mag de klant verwachten van ons moderne datacenter? En hoe moeten wij omgaan met conflicterende instellingen, en met load- en performancegedrag? Hoe strikt moet worden nageleefd en hoe kunnen we impact het beste duiden?

Je bent geïnteresseerd in agile software-voortbrenging en in aan welke eisen en wensen moet worden voldaan om een productieomgeving optimaal te kunnen exploiteren. Om developers in ontwikkel- en beheerteams (georganiseerd in software productlines) goed te kunnen laten functioneren en presteren.

Als stagiair maak je echt onderdeel uit van DataCenter Services en ben je van harte welkom op al onze (in)formele bijeenkomsten. Je wordt omringd door vakmensen die hun passie en kennis graag met je delen. Tijdens je stage krijg je dus alle hulp die je nodig hebt. En als je jouw stage succesvol hebt afgerond met een adviesrapport van formaat, praten we graag met je verder over eventuele vervolgstappen binnen onze organisatie. Een prachtige kans! Dus…

Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe stagiair van de Belastingdienst?

Functie-eisen

Overige arbeidsvoorwaarden

De organisatie - Belastingdienst

Bijzonderheden

Stages