Hbo IT stage developers travel guide

  • Apeldoorn
  • Bachelor - HBO
  • Tot 20 maart 2019
Solliciteer direct

Hbo IT stage developers travel guide

Functieomschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen als er over IT-infrastructuur wordt gesproken? Wil jij kansen en mogelijkheden krijgen én creëren om jezelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk? En wil jij jouw carrière beginnen bij één van de grootste datacenters van Nederland? Dan is deze stage bij DataCenter Services echt iets voor jou!

Tijdens jouw stageopdracht ontwikkel jij een zogenoemde travel guide waarin IT developers kunnen lezen hoe zij het beste kunnen aansluiten op de diensten van DataCenter Services. Waar je welke producten en diensten kunt bestellen en afnemen. Hoe een en ander is georganiseerd in termen van verantwoordelijkheden (provider/consumer) en van welke processen er dan gebruik gemaakt kan of moet worden. Én welke security-richtlijnen er gelden en waar je die kunt vinden.

Je bent geïnteresseerd in agile software voortbrenging en in aan welke eisen en wensen moet worden voldaan om een productieomgeving optimaal te kunnen exploiteren. Om IT developers in ontwikkel- en beheerteams (georganiseerd in software productlines) goed te kunnen laten functioneren en presteren.

Als stagiair maak je echt onderdeel uit van DataCenter Services en ben je van harte welkom op al onze (in)formele bijeenkomsten. Je wordt omringd door vakmensen die hun passie en kennis graag met je delen. Tijdens je stage krijg je dus alle hulp die je nodig hebt. En als je jouw stage succesvol hebt afgerond met de travel guide voor developers, praten we graag met je verder over eventuele vervolgstappen binnen onze organisatie. Een prachtige kans! Dus…

Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe stagiair van de Belastingdienst?

Functie-eisen

Overige arbeidsvoorwaarden

De organisatie - Belastingdienst

Bijzonderheden

Stages