Hbo IT stage top of stack-gedachte

  • Apeldoorn
  • Bachelor - HBO
  • Tot 29 juni 2019
Solliciteer direct

Hbo IT stage top of stack-gedachte

Functieomschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen als er over IT-infrastructuur wordt gesproken? Wil jij kansen en mogelijkheden krijgen én creëren om jezelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk? En wil jij jouw carrière beginnen bij één van de grootste datacenters van Nederland?

Dan is deze stageopdracht bij DataCenter Services (DCS) van de Belastingdienst écht iets voor jou. Stagiairs zijn van harte welkom bij de Belastingdienst. We willen jonge, ambitieuze mensen graag kennis laten maken met en interesseren voor onze organisatie. Immers, de stagiair van vandaag, is regelmatig de medewerker van morgen. Onze organisatie biedt jou als stagiair dan ook een enorme hoeveelheid mogelijkheden.

Tijdens jouw stageopdracht onderzoek je hoe de zogenoemde top of stack-gedachte organisatorisch kan worden belegd, waarbij het platform de rol van regievoerder heeft als infrastructuur moet worden uitgerold of als er verstoringen optreden. Jouw onderzoek leidt tot een helder, duidelijk en uitvoerbaar inrichtingsvoorstel. Je schrijft een plan van aanpak, organiseert interviews binnen de Belastingdienst. Op basis van deze input ontwikkel- en schrijft je een adviesrapport die je afstemt met de verschillende stakeholders binnen DCS. 

Je bent geïnteresseerd in de organisatorische inrichting van grote ICT-bedrijven en de daarbij behorende ICT-platformen. In de eisen en wensen waaraan moet worden voldaan om een productieomgeving optimaal te kunnen exploiteren. 

Als stagiair maak je echt onderdeel uit van DataCenter Services en ben je van harte welkom op al onze (in)formele bijeenkomsten. Je wordt omringd door vakmensen die hun passie en kennis graag met je delen. Tijdens je stage krijg je dus alle hulp die je nodig hebt. En als je jouw stage succesvol hebt afgerond met de travel guide voor developers, praten we graag met je verder over eventuele vervolgstappen binnen onze organisatie. Een prachtige kans! Dus…

Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe stagiair van de Belastingdienst?

Functie-eisen

Overige arbeidsvoorwaarden

De organisatie - Belastingdienst

Bijzonderheden

Stages