Hbo of Wo-stage bedrijfswetenschappen/sociale wetenschappen/ bedrijfskunde

  • Utrecht
  • Master/doctoraal
  • Tot 17 oktober 2019
Solliciteer direct

Hbo of Wo-stage bedrijfswetenschappen/sociale wetenschappen/ bedrijfskunde

Functieomschrijving

De Belastingdienst is in beweging en beweging betekent verandering. Én dat geldt ook voor onze organisatie. Wil jij met jouw kennis en kunde bijdragen aan het beter organiseren en stroomlijnen van onze handhaving en het realiseren van verandering(en) daarin? En tegelijkertijd ervaring opdoen in een grote organisatie met een enorme diversiteit aan werkzaamheden? Kansen en mogelijkheden krijgen én creëren om jezelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk? Dan is deze stageopdracht bij de Belastingdienst écht iets voor jou!

Stagiairs zijn van harte welkom bij de Belastingdienst. We willen jonge, ambitieuze mensen graag kennis laten maken met en interesseren voor onze organisatie. Immers, de stagiair van vandaag, is regelmatig de medewerker van morgen. Onze organisatie biedt jou als stagiair dan ook een enorme hoeveelheid mogelijkheden. Tijdens je stage zal je verrast worden door de vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt en door de hulpvaardigheid van onze collega’s. En daar zijn we trots op! Een tevreden stagiair is de beste ambassadeur die onze organisatie zich maar kan wensen.

‘Handhaving’ is een nieuw onderdeel van onze Corporate Dienst Vaktechniek en wil de andere directies van onze organisatie ondersteunen. Én is een stakeholdersanalyse noodzakelijk: wie zijn onze stakeholders, wat zijn hun belangen en wensen, en welke verwachtingen hebben ze van ons? En: In hoeverre voldoen we al aan verwachtingen om vervolgens op basis van de antwoorden onze strategie zo nodig aan te passen en te laten aansluiten op de wensen en eisen.

Tijdens jouw stageopdracht stel je een plan op voor een stakeholderanalyse die je vervolgens ook uitvoert, waarna je ons adviseert hoe wij optimaal kunnen inspelen op verwachtingen en behoeftes.

We zijn benieuwd hoe jij ons in ons speelveld kunt helpen ons te positioneren zodat wij producten en diensten gerichter kunnen inzetten. Je vervult je opdracht in een inspirerende omgeving met professionals en experts onder begeleiding van een ervaren stagebegeleider die jou wilt laten excelleren. Dus…

Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe stagiair van de Belastingdienst?

Functie-eisen

Overige arbeidsvoorwaarden

De organisatie - Belastingdienst

Bijzonderheden