Hbo stage financiële bedrijfsvoering

  • Apeldoorn
  • Bachelor - HBO
  • Nog 2 dagen
Solliciteer direct

Hbo stage financiële bedrijfsvoering

Functieomschrijving

Wil jij je verdiepen in de financiële processen van een grote Rijksoverheid- & IT-organisatie? Wil je kansen en mogelijkheden krijgen én creëren om jezelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk? En wil jij jouw carrière beginnen bij één van de grootste datacenters van Nederland? Dan is deze stage bij DataCenter Services van de Belastingdienst echt iets voor jou.

DataCenter Services is een onderdeel van de informatievoorziening (IV) van de Belastingdienst. Als onderdeel van die organisatie moet DCS voldoen aan de comptabiliteitswetgeving die van invloed is op het begrotingsproces binnen DCS (en IV) en het voeren van onze administratie. Jij gaat de gevolgen van deze verandering analyseren en wij willen graag met jou in gesprek over jouw aanpak hiervoor. Én natuurlijk ook over het uiteindelijke voorstel dat jij wilt opleveren met daarin de verbeteringen die wij zouden moeten implementeren.

We zijn benieuwd naar jou aanpak en willen hierover graag met jou in gesprek!

Als stagiair maak je echt onderdeel uit van DataCenter Services en ben je van harte welkom op al onze (in)formele bijeenkomsten. Je wordt omringd door vakmensen die hun passie en kennis graag met je delen. Tijdens je stage krijg je dus alle hulp die je nodig hebt. Een prachtige kans! Dus…

Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe stagiair van de Belastingdienst?

Functie-eisen

Overige arbeidsvoorwaarden

De organisatie - Belastingdienst

Bijzonderheden

Stages