Helaas! Op dit moment hebben we geen vacatures voor je.

De Belastingdienst wil graag zaken met je doen

Zoals de samenleving verandert, zo verandert de Belastingdienst mee. Om slagvaardig te kunnen blijven opereren en de dienstverlening naar burgers en bedrijven te garanderen, start de Belastingdienst nu met grootschalige, permanente werving.

We zoeken gedreven (register)accountants, fiscalisten, ICT’ers en dataspecialisten die willen bijdragen aan een Belastingdienst waar ruim 17 miljoen Nederlanders nu en in de toekomst op kunnen blijven rekenen.

 

Ook bij werving geldt: wat goed is, komt snel. Met goed gekwalificeerde en gemotiveerde toekomstige collega’s willen we dan ook snel zakendoen. Natuurlijk staat de inhoud van het werk bij jou voorop, maar er zijn meer redenen om juist nu voor de Belastingdienst te kiezen. Zo kun je als fiscalist of accountant bijvoorbeeld je eigen standplaats kiezen en krijg je van ons binnen één dag een voorstel zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Zo doen we zaken

  • 1

    Binnen twee weken bericht

    Snel zakendoen met de Belastingdienst? Het kan gewoon. Als je vandaag solliciteert, weet je binnen 2 weken of je wordt uitgenodigd voor de selectiedag.

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures, events en meer?

Meld je aan voor de Job alert

Aanmelden