Helaas! Op dit moment hebben we geen vacatures voor je.

Meld je aan voor de BD Update.

Zoals de samenleving verandert, zo verandert de Belastingdienst mee. Om slagvaardig te kunnen blijven opereren en de dienstverlening naar burgers en bedrijven te garanderen, start de Belastingdienst nu met grootschalige, permanente werving.

We zoeken gedreven (register)accountants, fiscalisten, ICT’ers en dataspecialisten die willen bijdragen aan een Belastingdienst waar ruim 17 miljoen Nederlanders nu en in de toekomst op kunnen blijven rekenen.

Ook bij werving geldt: wat goed is, komt snel. Met goed gekwalificeerde en gemotiveerde toekomstige collega’s willen we dan ook snel zakendoen. Natuurlijk staat de inhoud van het werk bij jou voorop, maar er zijn meer redenen om juist nu voor de Belastingdienst te kiezen. Zo kun je als fiscalist of accountant bijvoorbeeld je eigen standplaats kiezen en krijg je van ons binnen één dag een voorstel zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Zo doen we zaken

Binnen 2 weken bericht

Snel zakendoen met de Belastingdienst? Het kan gewoon. Als je vandaag solliciteert, weet je binnen 2 weken of je wordt uitgenodigd voor de selectiedag.

Binnen 1 dag zekerheid

Als het om je carrière gaat, is het prettig om direct te weten waar je aan toe bent. Daarom doen we je aan het einde van de selectiedag al een aanbod op maat. Uiteraard hoef je niet direct te beslissen en kun je op je gemak erover nadenken.

Jij bepaalt je locatie

Woon je in Maastricht, maar heb je een interessante functie gezien in Amsterdam? Geen probleem: als fiscalist of accountant kun je je eigen standplaats bepalen. Wat je doet, wordt immers nog leuker als je zelf mag beslissen wáár je het doet.

Flexibele voorwaarden

We vragen veel van onze mensen, maar geven ook veel terug. Daarom kun je onder meer zelf je werkweek indelen en rekenen op een flexibel pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je aangeven wat het beste past bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

Close