Stageboulevard Utrecht

    • 10 oktober 2023
    • Utrecht
    • 17:00 - 19:00
    • Accountancy & Finance, Fiscaal & Juridisch, ICT

Ben jij op zoek naar een toffe stage waarbij je niet alleen superveel leert maar ook direct veel zelf mag doen, én waarbij je impact kunt maken op heel Nederland? Kom dan op 10 oktober naar de stageboulevard in Utrecht en ontdek meer over de mogelijkheden voor een passende stage.

De Belastingdienst is dé plek voor een uitdagende stage- of afstudeeropdracht voor mbo, hbo of wo. Er zijn namelijk volop mogelijkheden binnen onze verschillende organisatieonderdelen en op kantoren door het hele land. Of het nu gaat om een meeloop-, onderzoeks- of afstudeerstage; bij de Belastingdienst is een stage altijd maatwerk.

Kun je niet op 10 oktober? We organiseren op 3 oktober ook een stageboulevard in Eindhoven en op 17 oktober in Zwolle.

Programma

We heten je van harte welkom van 17.00 tot 19.00 op ons kantoor in Utrecht. Tijdens dit evenement kom je meer te weten over onze verschillende stagemogelijkheden, leer je de organisatie kennen en ga je in gesprek met onze huidige stagiairs. Zij vertellen graag meer over hun eigen ervaringen en natuurlijk bestaat er ook de gelegenheid om al je vragen te stellen. Uiteraard zorgen we ook voor een hapje en een drankje. 

Voor wie?

Dit evenement is bedoelt voor studenten die op zoek zijn naar een stage. De toegang is gratis, maar aanmelden via de aanmeldlink is verplicht. In de week voorafgaand aan het evenement, ontvang je per mail alle informatie die je nodig hebt.

Bij een te weinig aantal aanmeldingen behouden wij ons het recht om het evenement te annuleren of te verplaatsen.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor de job alert