Doen waar je goed in bent

Ben jij goed met cijfers, mensen of code? Ontdek wat je met jouw expertise bij de Belastingdienst kunt doen. Daarnaast bieden we ook verschillende stages, traineeships & duale trajecten en werkplekken voor mensen met een arbeidsbeperking aan.

 • Collega's zijn met elkaar in overleg

  Accountancy & finance

  Bij de Belastingdienst werken accountancy en finance specialisten met elkaar én met andere specialisten samen aan ingewikkelde en mooie verander opgaven zodat de continuïteit van ons werk gewaarborgd blijft.

 • Data & analyse

  Dagelijks zorgen dat de financiële gegevens van miljoenen burgers en bedrijven beschermd blijven. Werken binnen data & analyse bij de Belastingdienst betekent dan ook werken aan complexe analyses en enorme datasets. Je vindt bij ons de grootste en meest dynamische data-omgeving van de Nederlandse overheid.

 • Fiscaal & juridisch

  Op veel plekken in Nederland kan je werken in de fiscaliteit, maar er is maar één plek waar je dat kan op het snijvlak van wetgeving, beleid en uitvoering. Welkom bij de Belastingdienst, waar de fiscale ontwikkelingen nooit stilstaan en waar je iets kunt betekenen voor de samenleving als geheel. Elke verandering op fiscaal gebied, nieuwe wetten en nieuwe regelgeving is van invloed op de werkzaamheden van onze fiscale en juridische specialisten. Zij werken intensief samen en dragen zo bij aan een financieel en gezond Nederland.

 • ICT

  De Belastingdienst is een van de grootste en meest dynamische ICT-werkgevers van Nederland. Bij ons werken ruim 3.250 professionals aan ICT met impact. Zij zorgen ervoor dat onze IT-systemen gebruikt kunnen worden door iedere Nederlandse burger en elk Nederlands bedrijf. Ze beschikken over de fiscale gegevens van miljoenen mensen en bedrijven en verwerken dagelijks zo’n één miljard euro aan belastinggeld. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

 • Staf & support

  Inkopers, HR-medewerkers, communicatieprofessionals, projectleiders of facilitair medewerkers: de Belastingdienst is niets zonder deze specialisten. Ontdek wat jij kunt doen.

Snel naar jouw vacature