Doen waar je goed in bent

Ben jij goed met cijfers, mensen of code? Ontdek wat je met jouw expertise bij de Belastingdienst kunt doen.

 • Accountancy

  De Belastingdienst heft niet alleen belastingen, maar controleert ook nauwkeurig of burgers en bedrijven voldoende bijdragen. Ontdek je mogelijkheden in de accountancy.

 • Data & Analyse

  Ons organisatieonderdeel Datafundamenten & Analytics (DF&A) is de grootste en meest uitdagende data-omgeving binnen de Nederlandse overheid. Ontdek wat jij allemaal nog meer kunt doen met deze expertise.

 • Douane fysiek toezicht haven

  Douane

  Dagelijks bereiken enorme hoeveelheden goederen ons land en de rest van Europa. De Douane heeft in al dit grensoverschrijdende goederenverkeer een centrale rol. Werken bij de Douane, iets voor jou?

 • FIOD

  Het bestrijden van fraude en witwassen is van groot financieel én maatschappelijk belang, en precies dat doet de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) van de Belastingdienst. Ontdek jouw mogelijkheden bij de FIOD.

 • Fiscaal

  Startend of ervaren fiscalist? Bij de Belastingdienst werk je in het kloppend hart van de fiscaliteit, op het snijvlak van wetgeving, beleid en uitvoering. Ontdek jouw mogelijkheden.

 • ICT

  De Belastingdienst is een van de grootste en meest dynamische ICT-werkgevers van Nederland. Bij ons werken ruim 3.250 professionals aan ICT met impact. Zij zorgen ervoor dat onze IT-systemen gebruikt kunnen worden door iedere Nederlandse burger en elk Nederlands bedrijf. Ze beschikken over de fiscale gegevens van miljoenen mensen en bedrijven en verwerken dagelijks zo’n één miljard euro aan belastinggeld. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

 • Staf & support

  Inkopers, HR-medewerkers, communicatieprofessionals, projectleiders of facilitair medewerkers: de Belastingdienst is niets zonder deze specialisten. Ontdek wat jij kunt doen.

 • Toeslagen

  Bij Toeslagen zijn we verantwoordelijk voor de uitbetaling van deze inkomensafhankelijke toeslagen, en zorgen er zo voor dat iedereen in onze samenleving toegang heeft tot de meest vitale voorzieningen.

Snel naar jouw vacature