Samenwerken met de Belastingdienst

Een kijkje in de keuken

De Belastingdienst is een grote organisatie en daarmee een interessante en potentiële werkgever voor veel verschillende professionals. Maar we snappen dat het voor jou als student of starter lastig kan zijn om van de buitenkant te bepalen of dat ook voor jou geldt. Daarom werken we samen met tientallen studieverenigingen en onderwijsinstellingen waarmee we diverse evenementen organiseren die jou een ultiem kijkje in de Belastingdienst-keuken geven. Denk aan banen- en stagemarkten, inhousedagen, gastcolleges, (lunch)lezingen en tentamentrainingen.

Diverse evenementen

Bij dit soort evenementen kun je de Belastingdienst op verschillende manieren ontmoeten. Tijdens gastcolleges en lunchlezingen zijn het vaak specialisten binnen een bepaald werkveld die je meenemen in de praktijk in plaats van alleen de theorie. En je gelijk alles kunnen vertellen over hun ervaringen bij de Belastingdienst. Tijdens banen- en stagemarkten zijn er adviseurs die je informatie kunnen geven over de verschillende trajecten en mogelijkheden die we hebben voor studenten en starters. Misschien leidt zo’n evenement wel tot de perfecte stage, jouw eerste baan of gewoon tot meer inhoudelijke kennis over (werken bij) de Belastingdienst. 

“Bij elk evenement vertellen we ook iets over de carrièremogelijkheden bij de Belastingdienst. Er is meer mogelijk dan je denkt.”
“We hebben ontzettend veel kennis en ervaring in huis waarbij we een mooie bijdrage kunnen leveren aan de inhoud van jouw fiscale, financiële, data- of ICT-gerelateerde studie.”

Samenwerken?

Ben je van een onderwijsinstelling of studievereniging? En lijkt het je leuk om samen te werken met de Belastingdienst en iets te organiseren voor je (mede)studenten? Er is heel veel mogelijk en vanuit elk organisatieonderdeel kunnen we ambassadeurs regelen voor een evenement. Je kunt via onderstaande gegevens contact met ons opnemen.

Zoek snel naar jouw vacature