Het .NET developer traineeship

Het traject

Het traject duurt twaalf maanden, waarvan de eerste zeven maanden bestaan uit een combinatie van theorie en praktijk. De daarop volgende vijf maanden loop je praktijkstage op de afdeling Toeslagen. Dit doe je in een scrumteam in een SAFe Agile omgeving. 

Inhoud

Tijdens de theorieperiode volg je een diepgaande .NET training. De theorie bevat onderwerpen als C#, TDD, .NET framework, SOA, MVC, Mocking Framework, Entity framework, CD, Nuget, Security en Threading.

Na afronding van het theoretisch gedeelte haal je zo snel mogelijk de relevante certificaten voor C# developer. Daarna volgt de praktijkperiode. In deze vijf maanden, ga je aan het werk in een scrumteam en word je begeleid door senior .NET collega’s. 

Opleidingsniveau

Het traject is op hbo-niveau, dus je moet hbo werk- en denkniveau hebben. Je hebt bij voorkeur een hbo-diploma en zo niet, dan heb je al enkele jaren ICT-werkervaring. Daarnaast is het belangrijk dat je een sterke, aantoonbare affiniteit hebt met ICT en je moet de Nederlandse taal, in woord en geschrift, goed beheersen.

Actuele vacatures