Mbo-diploma en werken bij de Belastingdienst?

Vaste baan, leertraject of stage

Bij de Belastingdienst kun je met je mbo-diploma alle kanten op. Een vaste baan, een duaal leertraject of aan de slag als stagiair of werkstudent. Wat je ambitie ook is, je komt hoe dan ook terecht in een diverse omgeving met groot maatschappelijk belang waar je de kans krijgt je te ontwikkelen. Werken bij de Belastingdienst is betekenisvol. Je zorgt ervoor dat ons land blijft draaien. Dat Nederland blijft ondernemen, leren én ontdekken. 
 

Waarom werken bij de Belastingdienst?

De Belastingdienst is een unieke organisatie die jou in elke fase van je je carrière talloze mogelijkheden biedt – om je passie te ontdekken, maar ook om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

Daarom de Belastingdienst
 • Er zijn volop mogelijkheden om thuis te werken.

  Je kiest bewust hoe, wanneer, met wie en waar je (samen) werkt. Dat kan thuis, op kantoor of ergens anders.

Op zoek naar een mbo-stage?

Ook als je een mbo stage wilt lopen zijn er tal van mogelijkheden binnen de Belastingdienst. Koffie halen is er niet bij, je draait direct mee in de organisatie. Samen kijken we naar jouw wensen en de eisen van je onderwijsinstelling, zodat we tot een passende stageopdracht en stageduur kunnen komen. Bekijk hier alle mbo stages.

Of duaal traject?

Ben jij bijna klaar met mbo-niveau 4 maar ben je nog niet uitgeleerd? Dan kun je ook kiezen voor een van onze duale werk- en leer trajecten. Je gaat direct aan het werk én haalt een volwaardig diploma. Zo heb je een fijne afwisseling tussen studeren en praktijkervaring opdoen. 
Meer weten? Lees hier alles over onze duale trajecten

Verhalen van onze mensen

 • Zakia, behandelfunctionaris

  Zakia is behandelfunctionaris bij de Belastingdienst. 'Bij bepaalde situaties neem je zelf het initiatief of iemand ook in aanmerking komt voor huur- of zorgtoeslag. Dat bekent nou de burger centraal stellen.' Lees hier meer.

  Lees het verhaal
 • Brenda, teamleider relatiebeheer bij Particulieren

  Brenda, teamleider relatiebeheer bij Particulieren

  Na de start van onze campagne vertellen eigen medewerkers over datgene wat zij doen om te zorgen dat Nederland blijft draaien. Dit keer is Brenda aan het woord. Zij is teamleider relatiebeheer bij Particulieren.

  Lees het verhaal

Snel naar jouw mbo vacature