Terugblik op webinar ‘Samen werken aan een financieel gezond Nederland!’

Sprekers webinar 'Samen werken aan een financieel gezond Nederland'

Ruim 95% van de kijkers vindt het heel belangrijk dat de Belastingdienst sámen met externe fiscalisten en accountants werkt aan een financieel gezond Nederland.

Dat was de uitslag van de pollvraag aan het begin van het webinar. En dat komt mooi uit, want fiscaliteit en accountancy bieden daarvoor volop mogelijkheden en de Belastingdienst kan daarin dan een belangrijke rol spelen. "Ondanks dat de dienst nu kritiek krijgt, moeten we ons realiseren dat de Belastingdienst er voor ons allemaal is’’, stelt emeritus-hoogleraar fiscale economie Leo Stevens. Hij was 1 van de sprekers tijdens het webinar waaraan ook Bas van den Dungen (secretaris-generaal ministerie van Financiën, Tiny Beks (directeur corporate directie vaktechniek van de Belastingdienst) en Dike Sialino (voormalig registeraccountant Belastingdienst en nu directeur bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) een bijdrage leverden.

Belangrijkste doel? Fiscalisten en accountants betrekken bij de Belastingdienst, onder andere ook om ze te attenderen op de dienst als werkgever.Meer dan 300 deelnemers, met name fiscalisten en accountants van buiten en binnen de Belastingdienst volgden de bijeenkomst.

Terugkijken

Benieuwd naar het webinar? Klik dan hieronder op: Start nu. Of wil je liever eerst verhalen lezen van fiscalisten en accountants die nu al werkzaam zijn bij de Belastingdienst? Klik dan op samen.

En heb je naar aanleiding hiervan vragen? Stuur dan een e-mail.