The Netherlands’ Most Attractive Employers - Belastingdienst op plek 7 in categorie Law

Ieder jaar doet Universum onderzoek naar The Netherlands' Most Attractive Employers. Zij werken daarbij samen met meer dan 2000 universiteiten, alumnigroepen en professionele organisaties in 50 verschillende markten met als doel inzichten verzamelen van studenten en professionals. Dit jaar is de Belastingdienst - in de doelgroep professionals en categorie Law - geëindigd op plek 7. Een plek waar we heel blij mee zijn! 

Professionals Survey 2022

Meer dan 9590 afgestudeerde professionals van 53 universiteiten hebben hun mening en visie gegeven over hun carrièredoelen en ideale werkgevers. Met als resultaat deze ranglijst, die de carrièrewensen en voorkeuren van talenten in kaart brengt en onthult wie de meest begeerde werkgevers zijn, uitsluitend op basis van de verzamelde antwoorden. 

Al meer dan 30 jaar is Universum dé vertrouwde partner van s’ werelds bekendste werkgevers. Hun data, inzichten en advies hebben Employer Branding gevormd. Ze hebben bedrijven van over de hele wereld bijgestaan ​​tijdens hun inspanningen bij het aantrekken, werven en behouden van gewenste kandidaten.