Accountancy bij de Belastingdienst

Als accountant bij de Belastingdienst heb je een maatschappelijke functie en kun je in je carrière alle kanten op. Zo kun je jezelf bijvoorbeeld specialiseren tot IT-auditor of klantcoördinator van grote bedrijven. 

Controleren in een nieuw tijdperk

Voor toekomstige accountants die op dit moment nog studeren, zijn er volop kansen om via onze stages te ontdekken wat het werk van een accountant bij de Belastingdienst inhoudt. Ons werkveld is breed en daarmee automatisch ook de diversiteit aan mogelijkheden die wij stagiairs bieden. Regelmatig zijn er voor studenten accountancy stageplekken op een van onze kantoren in het land.

Als accountant bij de Belastingdienst werk je op een nieuwe manier aan fiscale controles. Moderne toepassingen maken het mogelijk ons werk efficiënter in te richten en daardoor effectiever onze doelen te bereiken. Hier krijg je tijdens een stage bij de Belastingdienst uiteraard ook alles van mee. Onze maatschappij vraagt om een snellere dienstverlening. Om dat te kunnen bieden, hebben we ook in de toekomst mensen nodig die hieraan meewerken. Mensen met verstand van zaken, mensen zoals jij.

Accountancy studeren of meteen werken?

Doe het allebei!

Ontvang nieuws op maat van de Belastingdienst

Meld je aan voor Updates