Zorgen dat Nederland blijft draaien. Dát doen wij.

Voor heel Nederland

Werken bij de Belastingdienst is betekenisvol. Je zorgt ervoor dat ons land blijft draaien. Dat Nederland blijft ondernemen, leren én ontdekken. Of je nu fiscalist, accountant, ICT-specialist, inkoper, communicatieadviseur of data scientist bent: ontdek snel wat jij kan doen met jouw expertise.

Ontdek wat jij kan doen
Video afspelen Bekijk de commercial

Wat wij doen?

Bij de Belastingdienst dragen we bij aan een financieel gezond Nederland. Dit doen we door zorgvuldig en eerlijk belastingen te heffen, te innen en te controleren. En door toeslagen uit te keren bij Toeslagen, goederenstromen te controleren bij de Douane en fraude en witwassen tegen te gaan bij de FIOD, de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst. Maar ook door informatiedashboards te bouwen en apps te ontwikkelen die beschikbaar zijn voor iedere Nederlandse burger en elk Nederlands bedrijf. Dát doen wij.

Iedereen laten bijdragen aan iets voor ons allemaal.

Ontdek wat jij kan doen

Dankzij het betekenisvolle werk van specialisten bij de Belastingdienst is er geld voor de zorg, het onderwijs, de cultuur en ons openbaar vervoer. Welke rol jij hierin kan spelen? Iedereen kan een bijdrage leveren vanuit zijn of haar expertise, of je nu student, starter of professional bent. Ontdek wat jij kan doen.

Snel naar jouw vacature