De uitslag van het Intermediair favoriete werkgever onderzoek 2021 is bekend

Ieder jaar doet Intermediair onderzoek naar de favoriete werkgevers onder hoogopgeleiden. Dit jaar is de Belastingdienst één plaats gestegen in algemene ranking: van plek 10 in 2020, naar plek 9 in 2021. In de nieuwe categorie finance vind je ons op plek 3.

“Hoogopgeleide werknemers binnen de categorie finance hechten waarde aan een betrouwbare werkgever, een goede werk-privébalans, inhoudelijk interessant werk, goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.”

Intermediair Imago Onderzoek

Jaarlijks organiseert Intermediair in samenwerking met Motivaction het Intermediair Imago Onderzoek, ook wel het “favoriete werkgeversonderzoek”. Het doel van het onderzoek is het in kaart brengen van het imago van de werkgevers onder de deelnemers aan de Nederlandse arbeidsmarkt. Op basis van een open vraag aan het begin van het onderzoek wordt bepaald wie de favoriete werkgevers zijn. De 4.500 respondenten mochten drie bedrijven aangeven waar ze het liefst willen werken. De antwoorden zijn vervolgens gecodeerd en enkel specifiek genoemde organisaties zijn meegenomen. Algemene termen vallen in de categorie overig.

Meer informatie over het onderzoek en de volledige ranking vind je op de website van Intermediair.

Lees ook: Interview met hoofd instroom Monique van de Bospoort in het AD 24 april jl.