BD Update

man en vrouw lopen door het restaurant gedeelte van een kantoor

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van de Belastingdienst?

Resultaten filteren
 • 03 oktober

  BD Kenniscafé ICT legacy en innovatie

  BD Kenniscafé heeft dit jaar als thema legacy en innovatie. Onze ICT-structuur heeft in de loop van de jaren al heel veel veranderingen en upgrades ondergaan. Dit zorgt logischerwijs voor complexe uitdagingen op het gebied van legacy en een doorlopende evaluatie van onze eigen processen. Tijdens een avondvullend programma nemen we je graag mee in de keuzes die de Belastingdienst de afgelopen jaren heeft gemaakt en wat we in de toekomst willen gaan doen.

 • BD kenniscafe accountancy 2019

  Kennismaken met accountancy bij de Belastingdienst

  De Belastingdienst met daarbinnen de FIOD en Douane is één van de grootste werkgevers voor (register)accountants in Nederland. En wat doen die accountants dan allemaal? Dát konden accountants van buiten de Belastingdienst zelf ervaren tijdens het BD kenniscafé accountancy in De Knoop in Utrecht.

 • twee jonge ICT medewerkers aan het werk achter een computer
  28 augustus

  ICT summercourse systeem integratie: dat doe je zo

  In deze workshop willen we je kennis laten maken met diverse aspecten van systeemintegratie. Aan de hand van een case nemen we je mee in de wereld van geautomatiseerde gegevensuitwisseling.

 • 12 juli

  ICT summercourse workshop security en privacy

  Hoe gaan we om met security en privacy binnen de ICT omgeving van de Belastingdienst? Tijdens de workshop ga je in groepen aan de slag met een privacy casus en vervolgens stellen we je op de proef tijdens het oplossen van een security crisis.

 • Dit is Patricia. Voormalig ICT-trainee en nu werkzaam als junior Java-ontwikkelaar.

  Ongeveer 2,5 jaar geleden besloot Patricia dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging in haar leven. Met haar interesse voor puzzelen en analyseren besloot ze om het IT-vak een kans te geven.

 • 14 augustus

  ICT summercourse workshop BPM

  Sta een dag in de schoenen van een BPM-ontwikkelaar bij de Belastingdienst. Ontwerp in groepjes een proces, leer spelenderwijs met agile methodieken werken en neem een kijkje in de keuken van één van de grootste IT-bedrijven van Nederland! Welk groepje verzorgt de beste oplossing? Zit jij in het winnende team?

 • We zijn genomineerd voor de Intermediair Favoriete Werkgever Awards 2019

  We zijn genomineerd voor de Intermediair Favoriete Werkgever Awards 2019 in de categorie non-profit. De winnaar wordt op 13 juni bekendgemaakt tijdens het Intermediair Arbeidsmarkt Event in de Hermitage Amsterdam.

 • 22 augustus

  ICT summercourse tweedaagse workshop Cobol augustus

  Vind jij programmeren leuk? Wil jij tijdens en naast je studie zoveel mogelijk ervaring op doen? En wil je naast object-georiënteerd nu ook procedureel leren programmeren? Meld je dan aan voor de workshop!

 • 17 juli

  ICT summercourse Bouw een app in 1 dag

  Bouw jij een app in 1 dag? Tijdens deze dag ontwikkel je een cross-platform app met  behulp van het Xamarin framework. Onze experts vanuit het Mobile Competence Center (MCC) zullen je de hele dag begeleiden en alle in's en out's met je delen. 

 • 19 juli

  ICT summercourse workshop BPM

  Sta een dag in de schoenen van een BPM-ontwikkelaar bij de Belastingdienst. Ontwerp in groepjes een proces, leer spelenderwijs met Agile methodieken werken en neem een kijkje in de keuken van één van de grootste IT-bedrijven van Nederland! Welk groepje verzorgt de beste oplossing? Zit jij in het winnende team?

 • Dit zijn Atsje en Michelle. Voormalig ICT-trainees en nu werkzaam als junior Java ontwikkelaars.

  Ongeveer 2,5 jaar geleden startten Michelle en Atsje aan een traineeship binnen de Belastingdienst. Inmiddels hebben zij het traineeship doorlopen en zijn zij werkzaam als junior Java-ontwikkelaar bij de Belastingdienst in Apeldoorn.

 • Grootschalige werving: de stand van zaken

  De werving van fiscalisten, fiscaal medewerkers en controlemedewerkers is, gezien de enorme hoeveelheid sollicitaties, een groot succes.

 • Het persoonlijke verhaal van Richard

  Wil jij meer weten over de functie functioneel beheerder? Lees dan het verhaal van Richard, functioneel beheerder bij de Belastingdienst.

 • Werkweek ervaringen van…

  Patrick Borsoi, Adviseur informatiebeveiliging

 • Werkweek ervaringen van…

  Lana Khojali, junior fiscalist