BD Update

man en vrouw lopen door het restaurant gedeelte van een kantoor

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van de Belastingdienst?

Resultaten filteren
  24 mei

  Rijks ICT stage meetup

  Ben jij op zoek naar een ICT-stage in je 3e of 4e studiejaar, en lijkt het je wel wat om je in te zetten voor Nederland? Kom dan langs op de ICT stage meetup op 24 mei in Utrecht!

  Portret van Jan Willem
  13 juni

  Workshop container platforms

  Container platforms gaan verder dan alleen het gebruik van Docker of Kubernetes. Vragen als: hoe gaan we de vele services beheren? Hoe richten we een schaalbare ontwikkelstraat in voor een microservice landschap waar je als ontwikkelaar en beheerder blij van wordt? Een container platform als OpenShift of Pivotal Cloud Foundry biedt hiervoor oplossingen. Tijdens deze avond ervaar je dit in de praktijk. 

  Nominatie Belastingdienst Werf& award

  Wij zijn genomineerd!

  De Belastingdienst is genomineerd voor een Werf& Award in de categorie Recruitment. Met de case ‘introductie snelle selectieboulevard voor slimmere en effectievere werving’ hopen wij deze vakprijs in ontvangst te nemen. Stemmen kan nog tot en met 26 april 2019. Stem jij mee?

  Grootschalige werving: de stand van zaken

  De werving van fiscalisten, fiscaal medewerkers en controlemedewerkers is, gezien de enorme hoeveelheid sollicitaties, een groot succes.

  Het persoonlijke verhaal van Richard

  Wil jij meer weten over de functie functioneel beheerder? Lees dan het verhaal van Richard, functioneel beheerder bij de Belastingdienst.

  Werkweek ervaringen van…

  Patrick Borsoi, Adviseur informatiebeveiliging

  Werkweek ervaringen van…

  Lana Khojali , junior fiscalist

  Werkweek ervaringen van…

  Denise Sman, junior fiscalist

  Remko Laar

  5 vragen aan...

  Remco van Laar, 26, business analist. Iets meer dan twee jaar werkzaam bij de Belastingdienst. Wat is zijn ervaring tot nu toe?